29.04.19

Havfruen.life var ment som en hjemmeside der venner og familie kunne holdes oppdatert på hva vi rusler med i båten og når vi er på tur. Overraskelsen var derfor enorm da jeg fant ut at jeg på google analytics kunne se hvor mange lesere siden har hatt siden starten for ca 3 år siden. Svaret var mildt sagt overveldende, Havfruen.life har hatt 2.729 lesere og 14.521 sidevisninger!

Vet ikke om jeg ble mest smigret eller bekymret da jeg så tallet? Jeg vet at mor og far følger med, de sender jeg melding til hver gang jeg legger ut noe og ber dem lese. Videre er det fruen, hun tvinger jeg til å lese korrektur (ofte har hun ikke tid og da klasker jeg det ut uten korrektur). De jeg har lagt ut bilde av, 5-6 stykker, og mine to gamle klassevenninnen truer jeg også til å lese.  Til slutt er det barna, de stiller jeg lurespørsmål om innholdet, så de må lese… Tilsammen ca 15 lesere jeg viste om 🙂 Men tenk at det var 2.714 andre da gitt… 

Jeg har ikke merket mye til min nyoppdagede superbloggerstatus, de eneste som kjenner meg igjen på gata er fremdeles mor og far. Ikke har jeg blitt bedt om å uttale meg om noe heller, de fleste foretrekker vel heller at jeg ikke gjør det… Det nærmeste jeg har kommet sponsing er en Volvo Penta caps jeg fikk på LaSa etter å ha brent av noen månedslønninger på deler til dieseldamene.

Jeg gjorde et dypdykk i analysen for å se hva folk var mest interessert i å lese om, her er topp 5:
1. Ferien 2018 (som seff ikke er ferdig redigert)
2. Innlegget om hvordan vi byttet skroggjennomføringer
3. Innlegget om hvordan vi byttet cutlesslager (eller far byttet da)
4. Service på motorer og gir
5 Gjeste innlegg fra barna (en av mine favoritter)

Når tiden tillater det får jeg gå gjennom innleggene med et kritisk blikk og pynte litt her og der 🙂

Men mest av alt syntes jeg det var hyggelig at så mange hadde tatt turen innom Havfruen siden, i perioder bruker jeg faktisk ganske mye tid på det. Uansett håper jeg alle leserne av Havfruen sin hjemmeside koser seg like mye når de leser som vi gjør når vi holder på med båten 🙂